Nybil

Mange bilkjøpere fokuserer utelukkende på bilens kjøpspris den dagen de skal handle bil. I mange tilfeller kan det være mer interessant å se på hva en bil koster deg som kunde pr. mnd. En nyere driftssikker bil med lavt forbruk og lave vedlikeholdskostnader kan regnet i månedsbeløp ofte være billigere enn en eldre bil som har lavere kjøpspris. Ved å finansiere bilkjøpet, eller deler av kjøpet, er det gode muligheter for at du finner rett bil.

Billån

Vårt hovedprodukt er et vanlig annuitetslån, noe som innebærer like store månedsinnbetalinger under hele lånets løpetid (forutsatt et stabilt rentenivå). Vi kan tilby løpetid på lånet tilpasset dine ønsker og din privatøkonomi. En slik løsning gir deg en jevn kostnad som igjen gjør det lett å få en bedre oversikt over din privatøkonomi. Det eneste som endrer seg er fordelingen mellom renter og avdrag. I begynnelsen av låneperioden vil rentedelen være stor, men den vil avta utover i låneperioden. Husk at 28 % av renteutgiftene er fradragsberettiget i din selvangivelse.

Har du en ordnet økonomi, holder din bil som sikkerhet for lånet. Det gjør at du ikke begrenser dine lånemuligheter for å få realisert andre drømmer. I banken må du vente på lånetilsagn. Hos forhandler får du svar mens du ser på bil.

Vi kan tilby billån skreddersydd til dine behov, med opptil 10 år nedbetalingstid. Ta gjerne kontakt for nærmere detaljer.

Leasing/Forbrukerleie

Har du vurdert å lease bil? Da kan det tenkes at privatleasing er et godt alternativ for deg!
Hvis du er opptatt av trygghet, driftssikkerhet og et forutsigbart bilhold, er leasing et godt alternativ. En leasingavtale gir deg bruksrett på bilen til en avtalt månedspris i en avtalt periode.

En leasingperiode varer normalt fra tre til fem år, og man kan søke om ny leasingavtale etter endt periode. I leasingperioden er det du som er ansvarlig for forsikring, vedlikehold og service. Forhandler setter en restverdi på bilen, noe som betyr at du slipper å tenke på hva bilen er verdt etter at leasingperioden er over. Ved å lease bil slipper du også å ta lån, og binder på den måten ikke kapital.

Bilforsikring

Som autorisert merkeforhandler, kan vi tilby markedets beste bilforsikringer gjennom Enter Forsikring og If bilforsikring. Enter og If er Mobile Kjeller AS sitt førstevalg. Du er sikret markedets beste dekning til svært hyggelige priser. Spør oss om vilkår for din neste bil.

Enter Nordea
Skadesenter