Nybil
Som bilmerke har vi opplevd mange store utfordringer gjennom vår historie. Det samme gjelder menneskene som jobber for Mazda.

Salgshall Mazda

Den unike stå-på-innstillingen får oss til å takle utfordringer på aller mest kreative måte. Dette har ført til banebrytende innovasjoner, først og fremst drevet fram av våre medarbeideres vilje til å gjøre ting annerledes. Det er denne måten å tenke på som gjør oss til den vi er. Og vi hyller også andre som har gjort noe revolusjonerende ved å våge å tenke annerledes - både innen sport, design og produksjon. Vi ønsket å skape en bil uten å inngå kompromisser mellom drivstofføkonomi og ytelser, og med SKYACTIV-teknologi har vår visjon blitt en realitet. Med denne teknologien har bilene blitt mer effektive, fleksible og kraftfulle, med et av verdens beste kompresjonsforhold i en masseprodusert bil. De har lavere drivstofforbruk og utslipp uten at det går på bekostning av ytelsene.

Nye girkasser og lette materialer betyr også at Mazdas modeller er like responsvillige som en sportsbil, samtidig som de har sedanens klasseledende komfort og høye kvalitet. Alt takket være vår nye og  banebrytende SKYACTIV-teknologi.

Les mer om Mazda her
Skadesenter