Om oss

Mobile Kjeller

Mobile Kjeller AS er ett bilselskap under Automobil Gruppen AS med 27 bilforhandlere, en omsetning på kr 2,7 mrd og ca. 750 ansatte. Til sammen solgte vi ca 13.000 biler i 2013.

Mobile Kjeller AS er et komplett bilsenter som holder til i lyse og trivelige lokaler på Kjeller. Vi er en autorisert merke - forhandler - / verksted for Mazda, Opel og Hyundai og kan tilby et bredt modellutvalg av nye personbiler og varebiler. Vi har også et stort utvalg av verkstedskontrollerte bruktbiler av alle merker.

I første etgasjefinner du Opel nybilavdeling, merkeverksted for alle tre merker, delelager og ett av Norges flotteste lakk- og karosseriverksted med topp kvalifiserte medarbeidere. I andre etgasjefinner du vår Mazda, Hyundai og bruktbilavdeling.

Til sammen er vi 40 ansatte som hele tiden jobber målrettet for at du som kunde skal føle at vi bryr oss om deg og din bil til en hver tid.
Vi ser derfor på hver kunde som en ambassadør til vårt bilsenter og legger derfor stor vekt på profesjonalitet, trygghet, tydelighet og pålitelighet. Det skal lønne seg å velge Mobile Kjeller, derfor må vi til en hver tid strekke oss litt lenger.
 

*
*
 
Captcha

 
Skadesenter